After Effects képzés

After Effects animáció készítő képzés

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy lehetőséget adsz nekünk, hogy bemutassuk After Effects animáció készítő képzésünket.  Gyorsmenü: válassz, mi érdekel, vagy görgess lefelé...  
  Adatok, időpontok

Elsőként After Effects animáció készítő képzésünk legfőbb adataid láthatod. Ha a puszta tények érdekelnek, akkor ez a lényeg :) Alatta találhatóak a hamarosan induló After Effects animáció készítő képzés indulási időpontjai.

Ez érdekel!
  Bevétel

Ezután betekintést nyújtunk abba, milyen pénzkereseti lehetőségeid lehetnek a megszerzett tudással, hogyan tudod növelni a bevételeidet, ha elvégzed a népszerű After Effects animáció készítő képzést.

Ez érdekel!
  Érdeklődő űrlap

Űrlapjainkon tudsz érdeklődni, és megírjuk Neked a .NET programozó képzést szervező iskola nevét és elérhetőségeit.

Ez érdekel!
  Előnyök

Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtunk Neked, és mik azok az érvek, amiért a tanulóink minket választanak.

Ez érdekel!
  Tematika

Néhány mondatot írtunk a tanfolyam témájáról is. Ez csak egy rövid összefoglaló, a részletes tematikát az űrlapon történő érdeklődés után megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez érdekel!
  Miért mi?

Miért érdemes elvégezned egy After Effects animáció készítő képzést, és miért válassz egy profi, informatikára és számítástechnikára szakosodott iskolát a kamu ajánlatok helyett?

Ez érdekel!
Tudjuk, hogy nagy a verseny a képző intézmények között, Te is biztosan több iskola ajánlatával is találkoztál. Nézd meg, miben más a mi képzésünk, milyen előnyöket kínálunk. Akár menj el, beszélj az ügyfélszolgálattal vagy a többi tanulóval, tekintsd meg valamelyik géptermünket, mielőtt döntesz.

Az őszinteség és átláthatóság talán már elcsépelt szavak - interneten bárki bármit ígérgethet, ezért nem szeretnénk Téged feleslegesen győzködni. Inkább nézd meg a saját szemeddel, hogy nálunk valóban azt kapod, amit ígérünk. Reméljük, személyesen is viszontláthatunk iskolánkban!

After Effects animáció készítő képzés - részletek

After Effects animáció készítő képzés helyszíne Budapest vagy online
After Effects animáció készítő képzés ára 99 000 Ft
Vizsgadíj 0 Ft
Részletfizetési lehetőség Van, havi részletekben, kamatmentesen
After Effects animáció készítő képzést lezáró dokumentum Tanúsítvány

After Effects animáció készítő képzés - időpontok

Képzés kezdeteKépzés órarendjeKépzés hosszaKépzés díja
2022. december 12.hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
09:00 - 16:00
1 hét99 000 Ft
Online
2022. december 12.
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
09:00 - 16:00
1 hét99 000 Ft
2023. március 27.hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
09:00 - 16:00
1 hét99 000 Ft
Online
2023. március 27.
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
09:00 - 16:00
1 hét99 000 Ft

Tudj meg többet a After Effects animáció készítő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Pénzkereset, bevételi lehetőségek

Ha elvégzed a hamarosan induló After Effects animáció készítő képzést, jól járhatsz anyagilag. Neked biztosan nem kell ecsetelnünk, hogy a számítástechnika és informatika mekkora fejlődésen megy keresztül...

A vállalati szféra egyre specifikusabb és profibb szoftvereket, informatikai megoldásokat követel. A magánszférában pedig mobilok, tabletek térhódításán túl a mindennapi élet egyre szervesebb részévé válik az informatika, számítástechnika. Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény.

Így növeld a bevételeidet After Effects animáció készítő képzésünk elvégzése után!


Az After Effects képzésünkön elsajátított tudást alkalmazottként és vállalkozóként is egyaránt tudod kamatoztatni.

Ha alkalmazotti viszonyban gondolkodsz, gyakorlott After Effects felhasználóként a munkahelyeden fontosabb szerephez juthatsz, és jóval több esélyed van a munkaerő-piacon, magasabb fizetésekre pályázhatsz. Grafikai és filmstúdiók, reklámcégek is szívesen alkalmaznak Adobe After Effects Illustrator programban jártas szakembereket, de olyan nagyobb cégnél is elhelyezkedhetsz, ahol van grafikai, film vagy animációkészítő részleg, és folyamatosan igénylik az újabb és újabb animációkat weboldalukra, reklámjaikhoz vagy termékeikhez.

Vállalkozóként pedig az After Effects képzés után bedolgozhatsz cégeknek, megrendelésre készíthetsz animációkat, vagy hosszú távú szerződést köthetsz nagyobb cégekkel, akiknek folyamatosan szükségük van filmes anyagokra, animációkra, de ezek készítését nem tudják cégen belül elvégezni, inkább kiszervezik egy alvállalkozónak - aki akár Te is lehetsz!

Ez rendkívül jövedelmező tevékenység, ugyanis vállalkozóként egy animáció készítésben jártas szakember óradíja általában 6-8 ezer forint, de alkalmi kisebb munkák esetén, vagy ha specializálódsz egy bizonyos területre, nem ritka, hogy 10-12 ezer forintot is elkérhetsz egy óra munkáért.

A fenti óradíj első látásra talán soknak tűnhet, de gondolj bele: ha már kellően begyakoroltad az After Effects használatát, egy konkrét megrendelésnél egy közepes nehézségű animáció elkészítése 3-4 órádat veszi el, és 40-50 ezer forintot is könnyedén leszámlázhatsz a megrendelőnek. Nem rossz, ugye?

Sokszorozd meg bevételedet az After Effects képzéssel!

Ami még ennél is jobb üzlet: készíts előre animációkat, rövidfilmeket, és töltsd fel őket olyan weboldalakra, ahol képeket, grafikákat, videókat értékesítenek. A legtöbb Stock fotó oldal ilyen: nem csak fotókat, de animációkat, videókat is szívesen látnak rendszerükben, ahol minden egyes eladott darab után jutalékot fizetnek Neked! Így megsokszorozhatod a bevételedet: egy elvégzett munkáért sokszor bezsebelheted a Téged megillető összeget. Dolgozz egyszer, keress pénzt folyamatosan :)

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló After Effects animáció készítő képzést - érdeklődj most:

Tudj meg többet a After Effects animáció készítő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Könnyen megközelíthető helyszín

Az informatikai képzések budapesti helyszínét könnyen megközelítheted BKV-val és autóval is. Az oktatási központ Budapest XIII. kerületében, metró közelben található.

Modern eszközök

Számítógépes képzések esetén az egyik legfontosabb szempont, hogy ne leharcolt gépeken dolgozz. Itt ez nem fordulhat elő - nálunk korszerű számítógépeken és laptopokon gyakorolhatsz.

Akkreditált intézmény

Az informatikai képzést nyújtó oktatási központ akkreditált intézmény. A tudás mellett az államilag elismert bizonyítvány is fontos számodra? Válogass az induló OKJ-s és ECDL képzéseink között.

Igényesen berendezett tantermek

A képzések kulturált oktatási környezetben, szépen berendezett, tiszta termekben zajlanak, hogy a tanulás alapvető feltételei biztosítva legyenek számodra.

Vizsga garancia

Attól tartasz, hogy nem sikerül elsőre a vizsgád? Bár számítógépes képzéseinken a sikeres vizsgázók aránya kimagasló, de ha mégsem menne elsőre, akkor díjmentesen megismételheted.

Klimatizált termek

Minél nagyobb nyáron a hőség, annál nehezebben megy a tanulás. Éppen ezért informatikai képzéseink klimatizált tantermekben zajlanak, hogy ne zavarjon a nagy meleg.

Kamatmentes részletfizetés

Tudjuk, hogy képzés árát egyben kifizetni nem mindig megy könnyen. Éppen ezért kamatmentes részletfizetést kínálunk az összes informatikai képzésre.

Kedvezmények

Jelentős kedvezményeket biztosítunk álláskeresők, nappalis diákok, kismamák, csoportosan jelentkezők vagy nagycsaládosok részére. Az ügyfélszolgálat készségesen felvilágosít az aktuális kedvezmények részleteiről.

Magas színvonalú oktatás

Az informatikai képzéseket türelmes, profi oktatók tartják. Mi nem egy sima "infó tanárt" küldünk be, hogy improvizáljon, hanem oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek fognak Téged oktatni kivétel nélkül.

Barátságos ügyfélszolgálat

Érdekel valamelyik számítógépes képzés? Felmerült valamilyen kérdés? Érdeklődj a képzések oldalán található űrlapon, és az iskola munkatársai szívesen segítenek és válaszolnak a kérdéseidre.

Tudj meg többet a After Effects animáció készítő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

After Effects animáció készítő képzés - tematika összefoglaló

Mit fogsz tanulni a képzésen?

Az After Effects képzésünkön profi oktatóink megismertetik Veled az Adobe After Effects animáció készítő program alapjait.

A szoftverrel betekintést nyújtunk a csodálatos animációk és vizuális hatások világába.

A képzés elvégzése után képes leszel az iparági szabványoknak megfelelő kreatív kompozíciós és animációs alkalmazással profi vizuális effektek, mozgóképek kidolgozására, egyaránt internetes, és televíziós, filmes felhasználásra.

Az After Effects programmal már meglévő videók utómunkáit készítheted el, filmes effekteket, “trükköket” hozzáadve az eredeti videóanyaghoz, de vektor- és pixelgrafikai elemekből is készíthető vele animáció.

A teljesség igénye nélkül néhány téma:

Crash-Course – tipoanimáció, az After Effects programfelületének áttekintése, rétegekkel való munka, szűrők, lényeges beállítások, rendering, alapvető animációs technikák, Parenting, Nullobjektumok, liquify és puppet eszközök, vektorformák bemutatása, animációja, maszk animációka, Blendemóduszok, Motion Path, szűrők kezelése, Bluescreen, Greenbox, tónuskorrekciók, színkorrekciók, térbeli animáció, Dynamic Link, expression, kép torzítás Pixel Brenderrel.

Ezeken kívül még rengeteg hasznos funkcióval és trükkel megismerkedhetsz Adobe After Effects képzésünk alatt. Készséges oktatóink nem csak elméleti szinten, hanem közösen gyakorolva, élő példákon, feladatokon keresztül mutatnak be Neked mindent, amit az After Affects-ről tudni érdemes.

Ez csak egy rövid összefoglaló After Effects animáció készítő képzésünk tematikájáról.

Érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd a részletes tematikát megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Tudj meg többet a After Effects animáció készítő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést?

A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak.

Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.

Piacképes tudás

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert.

Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz.

Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!

Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől?

Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni.

Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló After Effects animáció készítő képzést - érdeklődj most:

Tudj meg többet a After Effects animáció készítő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

About the author: