Kiadványszerkesztő képzés

Kiadványszerkesztő képzés

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy lehetőséget adsz nekünk, hogy bemutassuk Kiadványszerkesztő képzésünket.  Gyorsmenü: válassz, mi érdekel, vagy görgess lefelé...  
  Adatok, időpontok

Elsőként Kiadványszerkesztő képzésünk legfőbb adataid láthatod. Ha a puszta tények érdekelnek, akkor ez a lényeg :) Alatta találhatóak a hamarosan induló Kiadványszerkesztő képzés indulási időpontjai.

Ez érdekel!
  Bevétel

Ezután betekintést nyújtunk abba, milyen pénzkereseti lehetőségeid lehetnek a megszerzett tudással, hogyan tudod növelni a bevételeidet, ha elvégzed a népszerű Kiadványszerkesztő képzést.

Ez érdekel!
  Érdeklődő űrlap

Űrlapjainkon tudsz érdeklődni, és megírjuk Neked a .NET programozó képzést szervező iskola nevét és elérhetőségeit.

Ez érdekel!
  Előnyök

Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtunk Neked, és mik azok az érvek, amiért a tanulóink minket választanak.

Ez érdekel!
  Tematika

Néhány mondatot írtunk a tanfolyam témájáról is. Ez csak egy rövid összefoglaló, a részletes tematikát az űrlapon történő érdeklődés után megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez érdekel!
  Miért mi?

Miért érdemes elvégezned egy Kiadványszerkesztő képzést, és miért válassz egy profi, informatikára és számítástechnikára szakosodott iskolát a kamu ajánlatok helyett?

Ez érdekel!
Tudjuk, hogy nagy a verseny a képző intézmények között, Te is biztosan több iskola ajánlatával is találkoztál. Nézd meg, miben más a mi képzésünk, milyen előnyöket kínálunk. Akár menj el, beszélj az ügyfélszolgálattal vagy a többi tanulóval, tekintsd meg valamelyik géptermünket, mielőtt döntesz.

Az őszinteség és átláthatóság talán már elcsépelt szavak - interneten bárki bármit ígérgethet, ezért nem szeretnénk Téged feleslegesen győzködni. Inkább nézd meg a saját szemeddel, hogy nálunk valóban azt kapod, amit ígérünk. Reméljük, személyesen is viszontláthatunk iskolánkban!

Kiadványszerkesztő képzés - részletek

Kiadványszerkesztő képzés helyszíne Budapest vagy online
Kiadványszerkesztő képzés ára 149 000 Ft-tól
Vizsgadíj 0 Ft
Részletfizetési lehetőség Van, havi részletekben, kamatmentesen
Kiadványszerkesztő képzést lezáró dokumentum Tanúsítvány

Kiadványszerkesztő képzés - időpontok

Képzés kezdeteKépzés órarendjeKépzés hosszaKépzés díja
Online
2022. november 17.
kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
4 hónap189 230 Ft
2022. november 21.hétfő, kedd, szerda, csütörtök
09:00 - 16:30
3 hét149 000 Ft
Online
2022. november 21.
hétfő, kedd, szerda, csütörtök
09:00 - 16:30
3 hét149 000 Ft
2023. január 23.hétfő, kedd, szerda, csütörtök
09:00 - 16:30
3 hét189 230 Ft
2023. január 28.szombat
09:00 - 16:30
3 hónap189 230 Ft
Online
2023. január 28.
szombat
09:00 - 16:30
3 hónap189 230 Ft
Online
2023. február 07.
kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
4 hónap189 230 Ft

Tudj meg többet a Kiadványszerkesztő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Pénzkereset, bevételi lehetőségek

Ha elvégzed a hamarosan induló Kiadványszerkesztő képzést, jól járhatsz anyagilag. Neked biztosan nem kell ecsetelnünk, hogy a számítástechnika és informatika mekkora fejlődésen megy keresztül...

A vállalati szféra egyre specifikusabb és profibb szoftvereket, informatikai megoldásokat követel. A magánszférában pedig mobilok, tabletek térhódításán túl a mindennapi élet egyre szervesebb részévé válik az informatika, számítástechnika. Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény.

Így növeld a bevételeidet Kiadványszerkesztő képzésünk elvégzése után!


A kiadványszerkesztő képzésünkön elsajátított tudást alkalmazottként és vállalkozóként is egyaránt tudod kamatoztatni.

Ha alkalmazotti viszonyban gondolkodsz, kiadványszerkesztő szakemberként a munkahelyeden fontosabb szerephez juthatsz, és jóval több esélyed van a munkaerő-piacon, magasabb fizetésekre pályázhatsz. Grafikai stúdiók is szívesen alkalmaznak kiadványszerkesztésben jártas szakembereket, de olyan nagyobb cégnél is elhelyezkedhetsz, ahol van grafikai részleg, és folyamatosan igénylik az újabb és újabb szórólapokat, brosúrákat, katalógusokat, prospektusokat, és egyéb online vagy offline hirdetőanyagokat termékeikhez.

Vállalkozóként pedig a kiadványszerkesztő képzés után bedolgozhatsz cégeknek, megrendelésre készíthetsz reklámanyagokat, katalógusokat. De dolgozhatsz kiadóknak is, készíthetsz újságkiadványokat vagy könyveket is. Hosszú távú szerződést is köthetsz nagyobb cégekkel, akiknek folyamatosan szükségük van kiadványokra, de ezek készítését nem tudják cégen belül elvégezni, inkább kiszervezik egy kiadványszerkesztésben jártas alvállalkozónak - aki akár Te is lehetsz!

Ez rendkívül jövedelmező tevékenység, ugyanis vállalkozóként egy gyakorlott kiadványszerkesztő óradíja általában 2-5 ezer forint, de alkalmi kisebb munkák esetén, vagy ha specializálódsz egy bizonyos területre, akár 6-10 ezer forintot is elkérhetsz egy óra munkáért.

A fenti óradíj első látásra talán soknak tűnhet, de gondolj bele: ha már kellően begyakoroltad a kiadványszerkesztést, egy konkrét megrendelésnél egy szórólap elkészítése 1-2 órádat veszi el, és 10-15 ezer forintot is könnyedén leszámlázhatsz a megrendelőnek. Egy könyv tördelése és nyomdai előkészítése pedig átlagosan megvan egy hét alatt, és 100-200 ezer forintot is számlázhatsz érte. Nem rossz, ugye?

Sokszorozd meg bevételedet a kiadványszerkesztő képzéssel!

Ami még ennél is jobb üzlet: készíts előre szórólap, katalógus, prospektus "sémákat", és töltsd fel őket olyan weboldalakra, ahol képeket, grafikákat értékesítenek. A legtöbb Stock fotó oldal ilyen: nem csak fotókat, de egyéb grafikákat is szívesen látnak rendszerükben, ahol minden egyes eladott darab után jutalékot fizetnek Neked! Vagy készíts egy weboldalt/webshopot, ahol ezeket az előre elkészített sablonokat hirdeted.

Így megsokszorozhatod a bevételedet: egy elvégzett munkáért sokszor bezsebelheted a Téged megillető összeget. Dolgozz egyszer, keress pénzt folyamatosan :)

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Kiadványszerkesztő képzést - érdeklődj most:

Tudj meg többet a Kiadványszerkesztő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Könnyen megközelíthető helyszín

Az informatikai képzések budapesti helyszínét könnyen megközelítheted BKV-val és autóval is. Az oktatási központ Budapest XIII. kerületében, metró közelben található.

Modern eszközök

Számítógépes képzések esetén az egyik legfontosabb szempont, hogy ne leharcolt gépeken dolgozz. Itt ez nem fordulhat elő - nálunk korszerű számítógépeken és laptopokon gyakorolhatsz.

Akkreditált intézmény

Az informatikai képzést nyújtó oktatási központ akkreditált intézmény. A tudás mellett az államilag elismert bizonyítvány is fontos számodra? Válogass az induló OKJ-s és ECDL képzéseink között.

Igényesen berendezett tantermek

A képzések kulturált oktatási környezetben, szépen berendezett, tiszta termekben zajlanak, hogy a tanulás alapvető feltételei biztosítva legyenek számodra.

Vizsga garancia

Attól tartasz, hogy nem sikerül elsőre a vizsgád? Bár számítógépes képzéseinken a sikeres vizsgázók aránya kimagasló, de ha mégsem menne elsőre, akkor díjmentesen megismételheted.

Klimatizált termek

Minél nagyobb nyáron a hőség, annál nehezebben megy a tanulás. Éppen ezért informatikai képzéseink klimatizált tantermekben zajlanak, hogy ne zavarjon a nagy meleg.

Kamatmentes részletfizetés

Tudjuk, hogy képzés árát egyben kifizetni nem mindig megy könnyen. Éppen ezért kamatmentes részletfizetést kínálunk az összes informatikai képzésre.

Kedvezmények

Jelentős kedvezményeket biztosítunk álláskeresők, nappalis diákok, kismamák, csoportosan jelentkezők vagy nagycsaládosok részére. Az ügyfélszolgálat készségesen felvilágosít az aktuális kedvezmények részleteiről.

Magas színvonalú oktatás

Az informatikai képzéseket türelmes, profi oktatók tartják. Mi nem egy sima "infó tanárt" küldünk be, hogy improvizáljon, hanem oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek fognak Téged oktatni kivétel nélkül.

Barátságos ügyfélszolgálat

Érdekel valamelyik számítógépes képzés? Felmerült valamilyen kérdés? Érdeklődj a képzések oldalán található űrlapon, és az iskola munkatársai szívesen segítenek és válaszolnak a kérdéseidre.

Tudj meg többet a Kiadványszerkesztő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Kiadványszerkesztő képzés - tematika összefoglaló

Mit fogsz tanulni a képzésen?

A kiadványszerkesztő képzésünk elvégzése után képes leszel egy teljes kiadvány grafikai és nyomdai előkészítésére.

Képzésünkön profi oktatóink megismertetik Veled a nyomdai alapismereteket, nyomdai technológiákat és az alapvető színtant. A képzés alatt megtanulod, hogyan lehet a kiadványokban használt képeket szerkeszteni, méretre alakítani, transzformálni.

Az órákon a képszerkesztés témakörét az Adobe Photoshop professzionális szoftveren keresztül sajátíthatod el – természetesen élő példákon, közös gyakorlatokon keresztül.

A kiadványszerkesztés részét képezi a vektorgrafikus tervezés is, ezt pedig az Adobe Illustrator programon keresztül mutatjuk be részletesen.

Kurzusunkon konkrét példákon keresztül megismerheted a kiadványszerkesztésnél használt technikákat, az iparági szabványokat. Elsajátíthatod azt a készséget, hogyan ismerj fel és javíts ki tipikus kiadványszerkesztés hibákat.

Gyakorlatias képzésünk keretén belül megtanulhatod, hogy az előzőekben említett szoftverekkel előkészített képekből, grafikákból hogyan készíthetsz komplett, nyomdakész kiadványokat – az egyszerű szórólaptól kezdve a folyóiratokon át a komplett könyvekig bezárólag.

A teljesség igénye nélkül néhány témakör:

Kiadványszerkesztés elmélete, felbontás, RGB, CMYK, Grayscale, új dokumentum, Adobe szoftverek interfésze, Tools Panel, rajzeszközök, vektoros formák, bezier-görbék, swatches, duplikálás, transzformációk, effektek, vonalstílusok, szövegkezelés alapjai, szövegdobozok, bekezdések, betűtípusok, sorkizárás, képkezelés, Photoshop kivágás.

És a haladó témakörök közül néhány ízelítőnek: rétegek kezelése, táblázat és cella stílus, tartalomjegyzék, oldalszámozás, felsorolás, sorszámozás, szöveg és bekezdés stílus, indexek, keresés és csere, Story Editor, nyomdai beállítások, separation preview, nyomdai előkészítés, PDF készítés, Flash export.

Ezeken kívül még rengeteg hasznos funkcióval és trükkel megismerkedhetsz kiadványszerkesztő képzésünk alatt. Készséges oktatóink nem csak elméleti szinten, hanem közösen gyakorolva, élő példákon, feladatokon keresztül mutatnak be Neked mindent, amit a kiadványszerkesztésről tudni érdemes.


Ez csak egy rövid összefoglaló Kiadványszerkesztő képzésünk tematikájáról.

Érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd a részletes tematikát megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Tudj meg többet a Kiadványszerkesztő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést?

A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak.

Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.

Piacképes tudás

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert.

Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz.

Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!

Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől?

Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni.

Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Kiadványszerkesztő képzést - érdeklődj most:

Tudj meg többet a Kiadványszerkesztő képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

About the author: