Informatikai képzések

PL/SQL adatbázis kezelő képzés

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy lehetőséget adsz nekünk, hogy bemutassuk PL/SQL adatbázis kezelő képzésünket.  Gyorsmenü: válassz, mi érdekel, vagy görgess lefelé...  
  Adatok, időpontok

Elsőként PL/SQL adatbázis kezelő képzésünk legfőbb adataid láthatod. Ha a puszta tények érdekelnek, akkor ez a lényeg :) Alatta találhatóak a hamarosan induló PL/SQL adatbázis kezelő képzés indulási időpontjai.

Ez érdekel!
  Bevétel

Ezután betekintést nyújtunk abba, milyen pénzkereseti lehetőségeid lehetnek a megszerzett tudással, hogyan tudod növelni a bevételeidet, ha elvégzed a népszerű PL/SQL adatbázis kezelő képzést.

Ez érdekel!
  Érdeklődő űrlap

Űrlapjainkon tudsz érdeklődni, és megírjuk Neked a .NET programozó képzést szervező iskola nevét és elérhetőségeit.

Ez érdekel!
  Előnyök

Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtunk Neked, és mik azok az érvek, amiért a tanulóink minket választanak.

Ez érdekel!
  Tematika

Néhány mondatot írtunk a tanfolyam témájáról is. Ez csak egy rövid összefoglaló, a részletes tematikát az űrlapon történő érdeklődés után megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez érdekel!
  Miért mi?

Miért érdemes elvégezned egy PL/SQL adatbázis kezelő képzést, és miért válassz egy profi, informatikára és számítástechnikára szakosodott iskolát a kamu ajánlatok helyett?

Ez érdekel!
Tudjuk, hogy nagy a verseny a képző intézmények között, Te is biztosan több iskola ajánlatával is találkoztál. Nézd meg, miben más a mi képzésünk, milyen előnyöket kínálunk. Akár menj el, beszélj az ügyfélszolgálattal vagy a többi tanulóval, tekintsd meg valamelyik géptermünket, mielőtt döntesz.

Az őszinteség és átláthatóság talán már elcsépelt szavak - interneten bárki bármit ígérgethet, ezért nem szeretnénk Téged feleslegesen győzködni. Inkább nézd meg a saját szemeddel, hogy nálunk valóban azt kapod, amit ígérünk. Reméljük, személyesen is viszontláthatunk iskolánkban!

PL/SQL adatbázis kezelő képzés - részletek

PL/SQL adatbázis kezelő képzés helyszíne Budapest vagy online
PL/SQL adatbázis kezelő képzés ára 89 000 Ft
Vizsgadíj 0 Ft
Részletfizetési lehetőség Van, havi részletekben, kamatmentesen
PL/SQL adatbázis kezelő képzést lezáró dokumentum Érdeklődj a részletekről!

PL/SQL adatbázis kezelő képzés - időpontok

Képzés kezdeteKépzés órarendjeKépzés hosszaKépzés díja
Online
2021. március 16.
kedd, szerda, csütörtök
9:00 - 16:00
1 hét89 000 Ft
Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Pénzkereset, bevételi lehetőségek

Ha elvégzed a hamarosan induló PL/SQL adatbázis kezelő képzést, jól járhatsz anyagilag. Neked biztosan nem kell ecsetelnünk, hogy a számítástechnika és informatika mekkora fejlődésen megy keresztül...

A vállalati szféra egyre specifikusabb és profibb szoftvereket, informatikai megoldásokat követel. A magánszférában pedig mobilok, tabletek térhódításán túl a mindennapi élet egyre szervesebb részévé válik az informatika, számítástechnika. Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény.

Így növeld a bevételeidet PL/SQL adatbázis kezelő képzésünk elvégzése után!


A PL/SQL adatbázis programozás tudást alkalmazottként és vállalkozóként is egyaránt tudod kamatoztatni.

Ha alkalmazotti viszonyban gondolkodsz, PL/SQL programozó szakemberként a munkahelyeden egyre fontosabb szerephez juthatsz, és jóval több esélyed van a munkaerő-piacon, magasabb fizetésekre pályázhatsz.

Vállalkozóként pedig bedolgozhatsz cégeknek, megrendelésre készíthetsz önálló alkalmazásokat, meglévő vállalati rendszerekbe integrálhatsz saját alkalmazásokat. Ez rendkívül jövedelmező tevékenység, ugyanis profi PL/SQL programozóként egy néhány nap alatt elvégzett projektért több százezer forintot is számlázhatsz. Vagy dönthetsz úgy, hogy egy általad fejlesztett alkalmazást több cégnek értékesítesz, így megsokszorozhatod a bevételedet: egy elvégzett munkáért sokszor bezsebelheted a Téged megillető összeget.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló PL/SQL adatbázis kezelő képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Könnyen megközelíthető helyszín

Az informatikai képzések budapesti helyszínét könnyen megközelítheted BKV-val és autóval is. Az oktatási központ Budapest XIII. kerületében, metró közelben található.

Modern eszközök

Számítógépes képzések esetén az egyik legfontosabb szempont, hogy ne leharcolt gépeken dolgozz. Itt ez nem fordulhat elő - nálunk korszerű számítógépeken és laptopokon gyakorolhatsz.

Akkreditált intézmény

Az informatikai képzést nyújtó oktatási központ akkreditált intézmény. A tudás mellett az államilag elismert bizonyítvány is fontos számodra? Válogass az induló OKJ-s és ECDL képzéseink között.

Igényesen berendezett tantermek

A képzések kulturált oktatási környezetben, szépen berendezett, tiszta termekben zajlanak, hogy a tanulás alapvető feltételei biztosítva legyenek számodra.

Vizsga garancia

Attól tartasz, hogy nem sikerül elsőre a vizsgád? Bár számítógépes képzéseinken a sikeres vizsgázók aránya kimagasló, de ha mégsem menne elsőre, akkor díjmentesen megismételheted.

Klimatizált termek

Minél nagyobb nyáron a hőség, annál nehezebben megy a tanulás. Éppen ezért informatikai képzéseink klimatizált tantermekben zajlanak, hogy ne zavarjon a nagy meleg.

Kamatmentes részletfizetés

Tudjuk, hogy képzés árát egyben kifizetni nem mindig megy könnyen. Éppen ezért kamatmentes részletfizetést kínálunk az összes informatikai képzésre.

Kedvezmények

Jelentős kedvezményeket biztosítunk álláskeresők, nappalis diákok, kismamák, csoportosan jelentkezők vagy nagycsaládosok részére. Az ügyfélszolgálat készségesen felvilágosít az aktuális kedvezmények részleteiről.

Magas színvonalú oktatás

Az informatikai képzéseket türelmes, profi oktatók tartják. Mi nem egy sima "infó tanárt" küldünk be, hogy improvizáljon, hanem oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek fognak Téged oktatni kivétel nélkül.

Barátságos ügyfélszolgálat

Érdekel valamelyik számítógépes képzés? Felmerült valamilyen kérdés? Érdeklődj a képzések oldalán található űrlapon, és az iskola munkatársai szívesen segítenek és válaszolnak a kérdéseidre.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

PL/SQL adatbázis kezelő képzés - tematika összefoglaló

Mit fogsz tanulni a képzésen?

Képzésünk akkor hasznos számodra, ha már rendelkezel SQL alapismeretekkel, és előny, ha alapvető programozási ismereteid is vannak. Bevezetünk az Oracle adattípusokba, oktatóink precízen és részletesen ismertetik a használható típusokat. A PL/SQL alapok után közösen végzett gyakorlatokon, példákon keresztül megismertetjük a PL/SQL vezérlési szerkezeteket és összetett adatszerkezeteket, bemutatjuk az adatbázis szerverrel létrehozható kapcsolatokat, a kurzor kezelést, kivétel kezelést.

A tárolt eljárások rejtelmeibe is bevezetünk, modularizált alprogramokat is készítünk az órákon. Bemutatjuk a tárolt függvények használatát, és készítünk is ilyeneket közösen. Átvesszük a hibakeresés módját függvényekben, valamint eljárásokban is.

Ezután a csomagok témakörében merülünk el – az alapok után együtt, példákon keresztül megnézzük, hogyan lehet használni a csomagokat, alkalmazást fejlesztünk az Oracle által szállított csomagokkal.

Ezután elméletben és gyakorlatban is átvesszük, a dinamikus SQL-ek, trigger események, PL/SQL fordítók tárgykörét – és minden fontos információt átadunk, hogy PL/SQL szakértővé válj!

Ez csak egy rövid összefoglaló PL/SQL adatbázis kezelő képzésünk tematikájáról.

Érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd a részletes tematikát megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést?

A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak.

Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.

Piacképes tudás

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert.

Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz.

Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!

Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől?

Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni.

Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló PL/SQL adatbázis kezelő képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

About the author: