Képszerkesztés

ECDL képszerkesztés grafikai képzés

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy lehetőséget adsz nekünk, hogy bemutassuk ECDL képszerkesztés grafikai képzésünket.  Gyorsmenü: válassz, mi érdekel, vagy görgess lefelé...  
  Adatok, időpontok

Elsőként ECDL képszerkesztés grafikai képzésünk legfőbb adataid láthatod. Ha a puszta tények érdekelnek, akkor ez a lényeg :) Alatta találhatóak a hamarosan induló ECDL képszerkesztés grafikai képzés indulási időpontjai.

Ez érdekel!
  Bevétel

Ezután betekintést nyújtunk abba, milyen pénzkereseti lehetőségeid lehetnek a megszerzett tudással, hogyan tudod növelni a bevételeidet, ha elvégzed a népszerű ECDL képszerkesztés grafikai képzést.

Ez érdekel!
  Érdeklődő űrlap

Űrlapjainkon tudsz érdeklődni, és megírjuk Neked a .NET programozó képzést szervező iskola nevét és elérhetőségeit.

Ez érdekel!
  Előnyök

Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtunk Neked, és mik azok az érvek, amiért a tanulóink minket választanak.

Ez érdekel!
  Tematika

Néhány mondatot írtunk a tanfolyam témájáról is. Ez csak egy rövid összefoglaló, a részletes tematikát az űrlapon történő érdeklődés után megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez érdekel!
  Miért mi?

Miért érdemes elvégezned egy ECDL képszerkesztés grafikai képzést, és miért válassz egy profi, informatikára és számítástechnikára szakosodott iskolát a kamu ajánlatok helyett?

Ez érdekel!
Tudjuk, hogy nagy a verseny a képző intézmények között, Te is biztosan több iskola ajánlatával is találkoztál. Nézd meg, miben más a mi képzésünk, milyen előnyöket kínálunk. Akár menj el, beszélj az ügyfélszolgálattal vagy a többi tanulóval, tekintsd meg valamelyik géptermünket, mielőtt döntesz.

Az őszinteség és átláthatóság talán már elcsépelt szavak - interneten bárki bármit ígérgethet, ezért nem szeretnénk Téged feleslegesen győzködni. Inkább nézd meg a saját szemeddel, hogy nálunk valóban azt kapod, amit ígérünk. Reméljük, személyesen is viszontláthatunk iskolánkban!

ECDL képszerkesztés grafikai képzés - részletek

ECDL képszerkesztés grafikai képzés helyszíne 1139 Budapest, Frangepán utca 3.
ECDL képszerkesztés grafikai képzés ára 44 000 Ft
Vizsgadíj Érdeklődj a részletekről!
Részletfizetési lehetőség Van, havi részletekben, kamatmentesen
ECDL képszerkesztés grafikai képzést lezáró dokumentum Tanúsítvány vagy
ECDL vizsga

ECDL képszerkesztés grafikai képzés - időpontok

Képzés kezdeteKépzés órarendjeKépzés hosszaKépzés díja
2022. február 17.kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
3 hét44 000 Ft
2022. február 18.péntek
09:00 - 16:00
2 hét44 000 Ft
2022. március 22.hétfő, kedd, szerda, csütörtök
09:00 - 12:15
2 hét44 000 Ft
2022. július 28.kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
3 hét44 000 Ft
Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Pénzkereset, bevételi lehetőségek

Ha elvégzed a hamarosan induló ECDL képszerkesztés grafikai képzést, jól járhatsz anyagilag. Neked biztosan nem kell ecsetelnünk, hogy a számítástechnika és informatika mekkora fejlődésen megy keresztül...

A vállalati szféra egyre specifikusabb és profibb szoftvereket, informatikai megoldásokat követel. A magánszférában pedig mobilok, tabletek térhódításán túl a mindennapi élet egyre szervesebb részévé válik az informatika, számítástechnika. Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény.

Így növeld a bevételeidet ECDL képszerkesztés grafikai képzésünk elvégzése után!


Az ECDL képszerkesztő képzésünkön elsajátított tudást alkalmazottként és vállalkozóként is egyaránt tudod kamatoztatni.

Fontos, hogy ez a kurzus a képszerkesztés, számítógépes grafikusi munka alapjaiba enged betekintést, tehát az ECDL képszerkesztő képzés elvégzése után nem leszel profi grafikus!

Ha mélyebb tudást szeretnél szerezni a képszerkesztés, kiadványszerkesztés, számítógépes grafika területén, akkor válogass egyéb Grafikai képzésünk között ide kattintva.

De mégis, miért érdemes elvégezni az ECDL képszerkesztő képzést, ha nem leszel profi grafikus?

  • Mert ez a képzés lehetőséget ad arra, hogy belekóstolj a képszerkesztésbe, számítógépes grafikába: viszonylag kevés anyagi és energiabefektetéssel kipróbálhatod Magad ezen a területen, mielőtt még komolyabb elköteleződést vállalnál.
  • Mert az ECDL képszerkesztés képzés komoly ugródeszka lehet egy mélyebb ismereteket nyújtó, speciális grafikai képzéshez.
  • Mert bizonyos munkakörökben - akár a jelenlegi munkahelyeden is - az ECDL képszerkesztő ismereteket kiválóan tudod hasznosítani
  • Mert álláskereséskor előnyt jelenthet az ECDL képszerkesztő ismeret.
  • Mert ha kisvállalkozásod van, az ECDL képszerkesztés képzésen tanultak elegendőek lehetnek, hogy alapszintű grafikákat készíts céged webes megjelenéséhez
  • Mert hisszük, hogy ez egy izgalmas terület, és tetszeni fog Neked is

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló ECDL képszerkesztés grafikai képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Könnyen megközelíthető helyszín

Az informatikai képzések budapesti helyszínét könnyen megközelítheted BKV-val és autóval is. Az oktatási központ Budapest XIII. kerületében, metró közelben található.

Modern eszközök

Számítógépes képzések esetén az egyik legfontosabb szempont, hogy ne leharcolt gépeken dolgozz. Itt ez nem fordulhat elő - nálunk korszerű számítógépeken és laptopokon gyakorolhatsz.

Akkreditált intézmény

Az informatikai képzést nyújtó oktatási központ akkreditált intézmény. A tudás mellett az államilag elismert bizonyítvány is fontos számodra? Válogass az induló OKJ-s és ECDL képzéseink között.

Igényesen berendezett tantermek

A képzések kulturált oktatási környezetben, szépen berendezett, tiszta termekben zajlanak, hogy a tanulás alapvető feltételei biztosítva legyenek számodra.

Vizsga garancia

Attól tartasz, hogy nem sikerül elsőre a vizsgád? Bár számítógépes képzéseinken a sikeres vizsgázók aránya kimagasló, de ha mégsem menne elsőre, akkor díjmentesen megismételheted.

Klimatizált termek

Minél nagyobb nyáron a hőség, annál nehezebben megy a tanulás. Éppen ezért informatikai képzéseink klimatizált tantermekben zajlanak, hogy ne zavarjon a nagy meleg.

Kamatmentes részletfizetés

Tudjuk, hogy képzés árát egyben kifizetni nem mindig megy könnyen. Éppen ezért kamatmentes részletfizetést kínálunk az összes informatikai képzésre.

Kedvezmények

Jelentős kedvezményeket biztosítunk álláskeresők, nappalis diákok, kismamák, csoportosan jelentkezők vagy nagycsaládosok részére. Az ügyfélszolgálat készségesen felvilágosít az aktuális kedvezmények részleteiről.

Magas színvonalú oktatás

Az informatikai képzéseket türelmes, profi oktatók tartják. Mi nem egy sima "infó tanárt" küldünk be, hogy improvizáljon, hanem oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek fognak Téged oktatni kivétel nélkül.

Barátságos ügyfélszolgálat

Érdekel valamelyik számítógépes képzés? Felmerült valamilyen kérdés? Érdeklődj a képzések oldalán található űrlapon, és az iskola munkatársai szívesen segítenek és válaszolnak a kérdéseidre.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

ECDL képszerkesztés grafikai képzés - tematika összefoglaló

Mit fogsz tanulni a képzésen?

ECDL képszerkesztés grafikai képzésünkön oktatóink megismertetik Veled a számítógépes képszerkesztés alapjait: átvesszük a pixelgrafika és vektorgrafika fogalmát, és megnézzük, mik a pontos különbségek a kettő között. Lesz szó a képméret, a képfelbontás és az átlátszóság fogalmáról, és vesszük a gyakori fájlformátumokat is.

Gyakorlatokon, példákon keresztül megmutatjuk a színkezelés, a kijelöléseket és a képek transzformálását. Szó lesz a rétegek kezeléséről, alakzatok rajzolásáról. ECDL képszerkesztés kurzusunkon szerepet kap a szövegkezelés, ugyanúgy, valamint a festő eszközök is, úgy mint a pipetta eszköz használata, a színválasztás, ecset és színátmenet alkalmazása.

Szintén élő példákon keresztül megtanulod, hogyan használd a szűrőket, hogyan végezz alapvető képkorrekciókat. Megismerheted a retusálás lépéseit, majd a nyomtatással és internetes publikálással kapcsolatos feladatokat is átvesszük.

Készséges oktatóink nem csak elméleti szinten, hanem közösen gyakorolva, élő példákon, feladatokon keresztül mutatnak be mindent, hogy megismertessék Veled a képszerkesztés alapjait, és felkészítsenek a hozzá kapcsolódó ECDL vizsgára.

Ez csak egy rövid összefoglaló ECDL képszerkesztés grafikai képzésünk tematikájáról.

Érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd a részletes tematikát megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést?

A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak.

Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.

Piacképes tudás

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert.

Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz.

Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!

Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől?

Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni.

Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló ECDL képszerkesztés grafikai képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

About the author: