Informatikai képzések

Android programozó képzés

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy lehetőséget adsz nekünk, hogy bemutassuk Android programozó képzésünket.  Gyorsmenü: válassz, mi érdekel, vagy görgess lefelé...  
  Adatok, időpontok

Elsőként Android programozó képzésünk legfőbb adataid láthatod. Ha a puszta tények érdekelnek, akkor ez a lényeg :) Alatta találhatóak a hamarosan induló Android programozó képzés indulási időpontjai.

Ez érdekel!
  Bevétel

Ezután betekintést nyújtunk abba, milyen pénzkereseti lehetőségeid lehetnek a megszerzett tudással, hogyan tudod növelni a bevételeidet, ha elvégzed a népszerű Android programozó képzést.

Ez érdekel!
  Érdeklődő űrlap

Űrlapjainkon tudsz érdeklődni, és megírjuk Neked a .NET programozó képzést szervező iskola nevét és elérhetőségeit.

Ez érdekel!
  Előnyök

Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtunk Neked, és mik azok az érvek, amiért a tanulóink minket választanak.

Ez érdekel!
  Tematika

Néhány mondatot írtunk a tanfolyam témájáról is. Ez csak egy rövid összefoglaló, a részletes tematikát az űrlapon történő érdeklődés után megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez érdekel!
  Miért mi?

Miért érdemes elvégezned egy Android programozó képzést, és miért válassz egy profi, informatikára és számítástechnikára szakosodott iskolát a kamu ajánlatok helyett?

Ez érdekel!
Tudjuk, hogy nagy a verseny a képző intézmények között, Te is biztosan több iskola ajánlatával is találkoztál. Nézd meg, miben más a mi képzésünk, milyen előnyöket kínálunk. Akár menj el, beszélj az ügyfélszolgálattal vagy a többi tanulóval, tekintsd meg valamelyik géptermünket, mielőtt döntesz.

Az őszinteség és átláthatóság talán már elcsépelt szavak - interneten bárki bármit ígérgethet, ezért nem szeretnénk Téged feleslegesen győzködni. Inkább nézd meg a saját szemeddel, hogy nálunk valóban azt kapod, amit ígérünk. Reméljük, személyesen is viszontláthatunk iskolánkban!

Android programozó képzés - részletek

Android programozó képzés helyszíne Budapest vagy online
Android programozó képzés ára 120 000 Ft
Vizsgadíj 0 Ft
Részletfizetési lehetőség Van, havi részletekben, kamatmentesen
Android programozó képzést lezáró dokumentum Tanúsítvány


Hamarosan kikerülnek a következő Android programozó képzés indulási időpontjai. Kérlek, nézz vissza 2-3 napon belül, vagy érdeklődj az űrlapon, és az ügyfélszolgálat készségesen tájékoztat Téged az indulási időpontokról.

Minél többen érdeklődnek, annál hamarabb indul a következő Android programozó képzés. Érdeklődj most, és az oktatási intézmény tájékoztat a lehetőségekről!

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Pénzkereset, bevételi lehetőségek

Ha elvégzed a hamarosan induló Android programozó képzést, jól járhatsz anyagilag. Neked biztosan nem kell ecsetelnünk, hogy a számítástechnika és informatika mekkora fejlődésen megy keresztül...

A vállalati szféra egyre specifikusabb és profibb szoftvereket, informatikai megoldásokat követel. A magánszférában pedig mobilok, tabletek térhódításán túl a mindennapi élet egyre szervesebb részévé válik az informatika, számítástechnika. Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény.

Így növeld a bevételeidet Android programozó képzésünk elvégzése után!


Az Android programozó képzésünkön elsajátított tudást alkalmazottként és vállalkozóként is egyaránt tudod kamatoztatni, mindkét esetben magas fizetésre tehetsz szert.

Ha alkalmazottként helyezkednél el, Android programozóként manapság rengeteg lehetőség adódik számodra, és a kereseti lehetőségek is igen kecsegtetők. Az okostelefonok és a tabletek térhódítása és a Google jelentős piaci részesedése következtében az Android operációs rendszert világszinten több mint egymilliárdan, hazánkban pedig több millióan használják. Hazánkban a legfrissebb felmérések szerint több mobiltelefon és SIM kártya van használatban, mint ahány lakosa van az országnak, és a mobilok döntő többségén Android fut - és ez így lesz még jópár évig.

Láttad a hírekben, mennyi informatikust, programozót keresnek belföldön? A jó programozókból már most hiány van, és ez a jövőben méginkább így lesz! A fejlesztőket itthon is jól megfizetik, de a külföldi bérek a magyar fizetések többszörösére rúgnak. Most van a legjobb idő arra, hogy programozóként helyezkedj el.

Használd ki a trendeket - légy Android alkalmazásfejlesztő!

Vállalkozóként pedig a fantáziád szabhat határt a lehetőségeidnek és a fizetéseknek. Még felsorolni is nehéz lenne, milyen különböző pénzkereseti módok kínálkoznak egy szabadúszó programozónak. Példának okáért fejleszthetsz olyan Android alkalmazást, amit aztán feltöltesz a Google Play Áruházba. Készíthetsz már eleve fizetős appot, de célszerűbb, ha megpróbálsz befutni egy ingyenes alkalmazással, ahol a megjelenő reklámok után, vagy a szoftver prémium verziója után részesülhetsz bevételből.

Ezen kívül bedolgozhatsz cégeknek is külső fejlesztőként, alvállalkozóként. Egy jó programozó óradíja alap esetben is 8-10 ezer forinttól kezdődik - ha elég referenciát gyűjtesz, tapasztalatot szerzel, vagy csak kicsit hatékonyabban dolgozol, mint az átlag, ez az óradíj könnyen felszökhet a duplájára is. Egy megrendelésre készített egyszerűbb Android appot kellő gyakorlattal egy nap alatt lefejlesztesz, és 100-150 ezer forintot is elkérhetsz a megrendelő cégtől. A 2017-es jogszabályváltozások, a KATA adózás és az alanyi adómentesség lehetővé teszi, hogy évi 8 millió forintos bevétel alatt minimális adót kelljen fizetned. Ha egyéni vállalkozásban gondolkodsz, sosem volt ilyen jó alkalom rá, mint most!

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Android programozó képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Könnyen megközelíthető helyszín

Az informatikai képzések budapesti helyszínét könnyen megközelítheted BKV-val és autóval is. Az oktatási központ Budapest XIII. kerületében, metró közelben található.

Modern eszközök

Számítógépes képzések esetén az egyik legfontosabb szempont, hogy ne leharcolt gépeken dolgozz. Itt ez nem fordulhat elő - nálunk korszerű számítógépeken és laptopokon gyakorolhatsz.

Akkreditált intézmény

Az informatikai képzést nyújtó oktatási központ akkreditált intézmény. A tudás mellett az államilag elismert bizonyítvány is fontos számodra? Válogass az induló OKJ-s és ECDL képzéseink között.

Igényesen berendezett tantermek

A képzések kulturált oktatási környezetben, szépen berendezett, tiszta termekben zajlanak, hogy a tanulás alapvető feltételei biztosítva legyenek számodra.

Vizsga garancia

Attól tartasz, hogy nem sikerül elsőre a vizsgád? Bár számítógépes képzéseinken a sikeres vizsgázók aránya kimagasló, de ha mégsem menne elsőre, akkor díjmentesen megismételheted.

Klimatizált termek

Minél nagyobb nyáron a hőség, annál nehezebben megy a tanulás. Éppen ezért informatikai képzéseink klimatizált tantermekben zajlanak, hogy ne zavarjon a nagy meleg.

Kamatmentes részletfizetés

Tudjuk, hogy képzés árát egyben kifizetni nem mindig megy könnyen. Éppen ezért kamatmentes részletfizetést kínálunk az összes informatikai képzésre.

Kedvezmények

Jelentős kedvezményeket biztosítunk álláskeresők, nappalis diákok, kismamák, csoportosan jelentkezők vagy nagycsaládosok részére. Az ügyfélszolgálat készségesen felvilágosít az aktuális kedvezmények részleteiről.

Magas színvonalú oktatás

Az informatikai képzéseket türelmes, profi oktatók tartják. Mi nem egy sima "infó tanárt" küldünk be, hogy improvizáljon, hanem oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek fognak Téged oktatni kivétel nélkül.

Barátságos ügyfélszolgálat

Érdekel valamelyik számítógépes képzés? Felmerült valamilyen kérdés? Érdeklődj a képzések oldalán található űrlapon, és az iskola munkatársai szívesen segítenek és válaszolnak a kérdéseidre.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Android programozó képzés - tematika összefoglaló

Mit fogsz tanulni a képzésen?

Az Android programozó képzésen megtanítunk Android alkalmazásokat készíteni. Elsőként megismerheted a fejlesztői környezetet, az Android Studiot. A grafikai felület (Layoutok, AlertDialog, ProgressDialog, XML leírók, stb.) megismerése után megtanulod, hogyan kezelheted az érintőképernyőt, a billentyűzetet és a gombokat, hogyan használhatsz háttérszálakat, és rajzolhatsz Canvas-re. Ezután az adattárolás és szenzorok világába nyerhetsz betekintést, többek között megtanulod kezelni a belső és külső tárolókat, a szenzoradatok elérését, szűrők alkalmazását. Majd megismered a helymeghatározás lehetőségeit, programozását. A Google Maps használatát, a geokódolást, és egy ingyenes alternatívát, az OpenStreetMap-et is megismerhetsz a képzésen.

Az Android fejlesztő kurzus során természetesen elsajátíthatod, hogyan készíts optimális, hatékony programkódot, hogy az alkalmazásod a lehető leggyorsabban fusson, és a legkevesebb erőforrást használja, miközben az akkumulátort is kíméli.

Természetesen a kommunikáció is hangsúlyos része az Android tananyagnak, azaz az alkalmazáson keresztül történő hívásindítás, SMS küldés, fogadás, Bluetooth kommunikáció, Wi-Fi.

Ez csak egy rövid összefoglaló Android programozó képzésünk tematikájáról.

Érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd a részletes tematikát megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést?

A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak.

Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.

Piacképes tudás

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert.

Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz.

Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!

Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől?

Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni.

Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Android programozó képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

About the author: