Szoftverfejlesztő OKJ képzés

Programozás alapjai képzés

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy lehetőséget adsz nekünk, hogy bemutassuk Programozás alapjai képzésünket.  Gyorsmenü: válassz, mi érdekel, vagy görgess lefelé...  
  Adatok, időpontok

Elsőként Programozás alapjai képzésünk legfőbb adataid láthatod. Ha a puszta tények érdekelnek, akkor ez a lényeg :) Alatta találhatóak a hamarosan induló Programozás alapjai képzés indulási időpontjai.

Ez érdekel!
  Bevétel

Ezután betekintést nyújtunk abba, milyen pénzkereseti lehetőségeid lehetnek a megszerzett tudással, hogyan tudod növelni a bevételeidet, ha elvégzed a népszerű Programozás alapjai képzést.

Ez érdekel!
  Érdeklődő űrlap

Űrlapjainkon tudsz érdeklődni, és megírjuk Neked a .NET programozó képzést szervező iskola nevét és elérhetőségeit.

Ez érdekel!
  Előnyök

Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtunk Neked, és mik azok az érvek, amiért a tanulóink minket választanak.

Ez érdekel!
  Tematika

Néhány mondatot írtunk a tanfolyam témájáról is. Ez csak egy rövid összefoglaló, a részletes tematikát az űrlapon történő érdeklődés után megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez érdekel!
  Miért mi?

Miért érdemes elvégezned egy Programozás alapjai képzést, és miért válassz egy profi, informatikára és számítástechnikára szakosodott iskolát a kamu ajánlatok helyett?

Ez érdekel!
Tudjuk, hogy nagy a verseny a képző intézmények között, Te is biztosan több iskola ajánlatával is találkoztál. Nézd meg, miben más a mi képzésünk, milyen előnyöket kínálunk. Akár menj el, beszélj az ügyfélszolgálattal vagy a többi tanulóval, tekintsd meg valamelyik géptermünket, mielőtt döntesz.

Az őszinteség és átláthatóság talán már elcsépelt szavak - interneten bárki bármit ígérgethet, ezért nem szeretnénk Téged feleslegesen győzködni. Inkább nézd meg a saját szemeddel, hogy nálunk valóban azt kapod, amit ígérünk. Reméljük, személyesen is viszontláthatunk iskolánkban!

Programozás alapjai képzés - részletek

Programozás alapjai képzés helyszíne Budapest vagy online
Programozás alapjai képzés ára 79 000 Ft-tól
Vizsgadíj 0 Ft
Részletfizetési lehetőség Van, havi részletekben, kamatmentesen
Programozás alapjai képzést lezáró dokumentum Tanúsítvány

Programozás alapjai képzés - időpontok

Képzés kezdeteKépzés órarendjeKépzés hosszaKépzés díja
Online
2022. november 12.
szombat
09:00 - 16:00
1 hónap79 000 Ft
2022. november 15.kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
1 hónap79 000 Ft
Online
2022. november 15.
kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
1 hónap79 000 Ft
Online
2023. január 21.
szombat
09:00 - 16:00
1 hónap100 330 Ft
Online
2023. január 24.
kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
1 hónap100 330 Ft

Tudj meg többet a Programozás alapjai képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Pénzkereset, bevételi lehetőségek

Ha elvégzed a hamarosan induló Programozás alapjai képzést, jól járhatsz anyagilag. Neked biztosan nem kell ecsetelnünk, hogy a számítástechnika és informatika mekkora fejlődésen megy keresztül...

A vállalati szféra egyre specifikusabb és profibb szoftvereket, informatikai megoldásokat követel. A magánszférában pedig mobilok, tabletek térhódításán túl a mindennapi élet egyre szervesebb részévé válik az informatika, számítástechnika. Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény.

Így növeld a bevételeidet Programozás alapjai képzésünk elvégzése után!


A programozás alapjai képzésen elsajátított tudást alkalmazottként és vállalkozóként is egyaránt tudod kamatoztatni, mindkét esetben magas fizetésre tehetsz szert.

Ha alkalmazottként helyezkednél el, programozóként manapság rengeteg lehetőség adódik számodra, és a kereseti lehetőségek is csábítóak. Bár ez a képzés kezdő programozási ismereteket nyújt, jó alap lehet, ha később a PHP, C++, C# vagy Java programnyelvekben szeretnél elmélyülni - de most ha még nem vagy biztos benne, pontosan mit is szeretnél programozni. A felsorolt nyelvek programozását nálunk is elsajátíthatod, de nem ritka az sem, hogy egy munkahelyen csak alapvető programozási ismereteket várnak el, majd egy belső oktatás keretében sajátíthatod el azt a tudást, amely a munkához kell.

Láttad a hírekben, mennyi informatikust, programozót keresnek belföldön? A jó szakemberekből, megbízható fejlesztőkből már most hiány van, és ez a jövőben ez csak fokozódik. A programozók Magyarországon is messze az átlag fölött keresnek, a külföldi bérek ráadásul az itthoni fizetések többszörösére rúgnak. Most van a legjobb idő arra, hogy programozást tanulj, majd programozóként helyezkedj el.

Használd ki a trendeket - LÉGY TE IS PROGRAMOZÓ!

Vállalkozóként csak a fantáziád szabhat határt a lehetőségeidnek és bevételeidnek. Számos módja van annak, hogy vállalkozóként, szabadúszóként hogy váltsd bevételre a tudásodat - nézzünk most néhányat: Írhatsz bővítményeket már meglévő rendszerekhez, például a WordPress tartalomkezelőhöz, amelyet már többszáz millióan használnak világszerte. Ingyenes bővítményekkel, és azok fizetős prémium verziójával jelentős bevételre tehetsz szert. Ha 20-30 dollárt kérsz egy fizetős bővítményért, és havonta csak 10 vásárlód van, ez az egyetlen bővítmény már több, mint 50.000 forint havi passzív bevételt hozhat számodra.

Fejleszthetsz olyan Android vagy iOS alkalmazást, melyet elérhetővé tehetsz a világszerte több milliárd mobiltelefon-felhasználónak. Készíthetsz már eleve fizetős appot, de célszerűbb, ha megpróbálsz befutni egy ingyenes alkalmazással, ahol a megjelenített reklámok után részesülhetsz a bevételből, vagy a szoftver prémium verziójával szerezhetsz pénzt.

Továbbá cégeknek is bedolgozhatsz külső programozóként, alvállalkozóként. Egy programozó óradíja átlagos esetben 8-10 ezer forint. Ha elég tapasztalatot szerzel, referenciákat gyűjtesz, és az átlagnál hatékonyabban dolgozol, akkor ez az óradíj könnyen felmehet 15-20 ezer forintra is. Egy megrendelésre készített egyszerűbb szoftvert kellő gyakorlattal néhány nap alatt lefejlesztesz, és 100-200 ezer forintot is elkérhetsz a megrendelő cégtől.

Egyedi megrendelések helyett SaaS, azaz havidíjas szoftvert is fejleszthetsz, vagy többször eladható, úgynevezett dobozos szoftvert is leprogramozhatsz, ne csak az idődet add el, hanem egy munkád többször is bevételt hozzon, és hosszú távon akár passzív bevételt is termeljen Neked.

Az új kisvállalati adózási formák, mint például a KATA, valamint az ÁFA mentesség lehetővé teszi, hogy évi 8 millió forintos bevétel alatt minimális adót kelljen fizetned. Ha vállalkozás indításában gondolkozol, sosem volt ilyen jó alkalom rá, mint most!

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Programozás alapjai képzést - érdeklődj most:

Tudj meg többet a Programozás alapjai képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Könnyen megközelíthető helyszín

Az informatikai képzések budapesti helyszínét könnyen megközelítheted BKV-val és autóval is. Az oktatási központ Budapest XIII. kerületében, metró közelben található.

Modern eszközök

Számítógépes képzések esetén az egyik legfontosabb szempont, hogy ne leharcolt gépeken dolgozz. Itt ez nem fordulhat elő - nálunk korszerű számítógépeken és laptopokon gyakorolhatsz.

Akkreditált intézmény

Az informatikai képzést nyújtó oktatási központ akkreditált intézmény. A tudás mellett az államilag elismert bizonyítvány is fontos számodra? Válogass az induló OKJ-s és ECDL képzéseink között.

Igényesen berendezett tantermek

A képzések kulturált oktatási környezetben, szépen berendezett, tiszta termekben zajlanak, hogy a tanulás alapvető feltételei biztosítva legyenek számodra.

Vizsga garancia

Attól tartasz, hogy nem sikerül elsőre a vizsgád? Bár számítógépes képzéseinken a sikeres vizsgázók aránya kimagasló, de ha mégsem menne elsőre, akkor díjmentesen megismételheted.

Klimatizált termek

Minél nagyobb nyáron a hőség, annál nehezebben megy a tanulás. Éppen ezért informatikai képzéseink klimatizált tantermekben zajlanak, hogy ne zavarjon a nagy meleg.

Kamatmentes részletfizetés

Tudjuk, hogy képzés árát egyben kifizetni nem mindig megy könnyen. Éppen ezért kamatmentes részletfizetést kínálunk az összes informatikai képzésre.

Kedvezmények

Jelentős kedvezményeket biztosítunk álláskeresők, nappalis diákok, kismamák, csoportosan jelentkezők vagy nagycsaládosok részére. Az ügyfélszolgálat készségesen felvilágosít az aktuális kedvezmények részleteiről.

Magas színvonalú oktatás

Az informatikai képzéseket türelmes, profi oktatók tartják. Mi nem egy sima "infó tanárt" küldünk be, hogy improvizáljon, hanem oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek fognak Téged oktatni kivétel nélkül.

Barátságos ügyfélszolgálat

Érdekel valamelyik számítógépes képzés? Felmerült valamilyen kérdés? Érdeklődj a képzések oldalán található űrlapon, és az iskola munkatársai szívesen segítenek és válaszolnak a kérdéseidre.

Tudj meg többet a Programozás alapjai képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Programozás alapjai képzés - tematika összefoglaló

Mit fogsz tanulni a képzésen?

Az Programozás alapjai képzésen megtanítjuk az informatikai alapfogalmakat, beleértve a számrendszereket, operátorokat. Majd megismerheted a programozási nyelvekben használandó típusokat, úgy mint a számok, boolean (logikai) értékek, szöveg (sztring) típusok. Megismerkedhetsz az egyirányú, két- és többágú, valamint az egymásba ágyazott elágazásokkal, ciklusokkal. Megtanulod az adatszerkezetek (sor, tömb, verem, gráfok) használatát, algoritmusok működését (keresés, rendezés, számlálás, rekurzív algoritmusok). Ezután áttekintjük a fordítóprogramokat és azok működését. Ezen kívül természetesen programírási stratégiákat, tesztelést is tanulsz nálunk. Összehasonlítjuk a gyakran használt programnyelveket, megnézzük, mit a különbség a Pascal típusú programnyelvek (Ada, PL/1, PL/SQL, Visual Basic) és a C stílusúak (C#, C++, PHP, Javascript) között.

Ez csak egy rövid összefoglaló Programozás alapjai képzésünk tematikájáról.

Érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd a részletes tematikát megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Tudj meg többet a Programozás alapjai képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést?

A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak.

Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.

Piacképes tudás

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert.

Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz.

Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!

Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől?

Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni.

Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Programozás alapjai képzést - érdeklődj most:

Tudj meg többet a Programozás alapjai képzésről, érdeklődj most!

Teljes neved:
Telefonszámod: +36

E-mail címed:
Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, ide írd, és elküldjük az iskolának:
Ez egy közvetítő oldal. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.
A gomb megnyomása után elküldjük Neked az iskola nevét, Ők pedig megkapják az elérhetőségedet.

About the author: