Szoftverfejlesztő OKJ képzés

Szoftverfejlesztő OKJ képzés

Örülünk, hogy itt vagy, és köszönjük, hogy lehetőséget adsz nekünk, hogy bemutassuk Szoftverfejlesztő OKJ képzésünket.  Gyorsmenü: válassz, mi érdekel, vagy görgess lefelé...  
  Adatok, időpontok

Elsőként Szoftverfejlesztő OKJ képzésünk legfőbb adataid láthatod. Ha a puszta tények érdekelnek, akkor ez a lényeg :) Alatta találhatóak a hamarosan induló Szoftverfejlesztő OKJ képzés indulási időpontjai.

Ez érdekel!
  Bevétel

Ezután betekintést nyújtunk abba, milyen pénzkereseti lehetőségeid lehetnek a megszerzett tudással, hogyan tudod növelni a bevételeidet, ha elvégzed a népszerű Szoftverfejlesztő OKJ képzést.

Ez érdekel!
  Érdeklődő űrlap

Űrlapjainkon tudsz érdeklődni, és megírjuk Neked a .NET programozó képzést szervező iskola nevét és elérhetőségeit.

Ez érdekel!
  Előnyök

Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtunk Neked, és mik azok az érvek, amiért a tanulóink minket választanak.

Ez érdekel!
  Tematika

Néhány mondatot írtunk a tanfolyam témájáról is. Ez csak egy rövid összefoglaló, a részletes tematikát az űrlapon történő érdeklődés után megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez érdekel!
  Miért mi?

Miért érdemes elvégezned egy Szoftverfejlesztő OKJ képzést, és miért válassz egy profi, informatikára és számítástechnikára szakosodott iskolát a kamu ajánlatok helyett?

Ez érdekel!
Tudjuk, hogy nagy a verseny a képző intézmények között, Te is biztosan több iskola ajánlatával is találkoztál. Nézd meg, miben más a mi képzésünk, milyen előnyöket kínálunk. Akár menj el, beszélj az ügyfélszolgálattal vagy a többi tanulóval, tekintsd meg valamelyik géptermünket, mielőtt döntesz.

Az őszinteség és átláthatóság talán már elcsépelt szavak - interneten bárki bármit ígérgethet, ezért nem szeretnénk Téged feleslegesen győzködni. Inkább nézd meg a saját szemeddel, hogy nálunk valóban azt kapod, amit ígérünk. Reméljük, személyesen is viszontláthatunk iskolánkban!

Szoftverfejlesztő OKJ képzés - részletek

Szoftverfejlesztő OKJ képzés helyszíne Budapest vagy online
Szoftverfejlesztő OKJ képzés ára 399 000 Ft
Vizsgadíj 69 000 Ft
Részletfizetési lehetőség Van, havi részletekben, kamatmentesen
Szoftverfejlesztő OKJ képzést lezáró dokumentum OKJ-s bizonyítvány

Szoftverfejlesztő OKJ képzés - időpontok

Képzés kezdeteKépzés órarendjeKépzés hosszaKépzés díja
2020. november 20.péntek
09:00 - 16:00
13 hónap399 000 Ft
2020. december 12.Kéthetente
szombat, vasárnap
09:00 - 16:00
13 hónap399 000 Ft
Online
2020. november 20.
péntek
09:00 - 16:00
13 hónap399 000 Ft
Online
2020. november 28.
Kéthetente
szombat, vasárnap
09:00 - 16:00
13 hónap399 000 Ft
Online
2020. december 12.
Kéthetente
szombat, vasárnap
09:00 - 16:00
13 hónap399 000 Ft
Online
2020. december 15.
kedd, csütörtök
17:00 - 20:15
12 hónap399 000 Ft
Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Pénzkereset, bevételi lehetőségek

Ha elvégzed a hamarosan induló Szoftverfejlesztő OKJ képzést, jól járhatsz anyagilag. Neked biztosan nem kell ecsetelnünk, hogy a számítástechnika és informatika mekkora fejlődésen megy keresztül...

A vállalati szféra egyre specifikusabb és profibb szoftvereket, informatikai megoldásokat követel. A magánszférában pedig mobilok, tabletek térhódításán túl a mindennapi élet egyre szervesebb részévé válik az informatika, számítástechnika. Mint ahogy a számítógépes alkalmazások és eszközök száma exponenciálisan nő a világban, a képzett szakemberekre is radikálisan nő az igény.

Így növeld a bevételeidet Szoftverfejlesztő OKJ képzésünk elvégzése után!


A szoftverfejlesztő OKJ képzésen elsajátított tudást alkalmazottként és vállalkozóként is egyaránt tudod hasznosítani, és mindkét esetben jól profitálhasz.

Ha alkalmazottként helyezkednél el, szoftverfejlesztőként számos lehetőség adódik számodra, és programozóként magas fizetésre tehetsz szert. A szoftverfejlesztő OKJ-s képzés átfogó fejlesztői ismereteket nyújt, emellett jó alap lehet, ha később a specializálódnál a PHP, C++, C# vagy Java programnyelvekre.

Te is hallottad a hírekben, mennyi fejlesztőt, programozót keresnek hazánkban? Már most komoly hiány mutatkozik a programozó szakemberekből. És ez a hiány a jövőben a számítógépek térhódításának és a szoftverekre mutatkozó egyre nagyobb igénynek köszönhetően csak növekedni fog! A fejlesztők hazánkban is magas fizetésre számíthatnak. Ha külföldön akarsz munkát vállalni, akkor pedig jellemzően 5-10x annyit vihetsz haza hó végén, mint itthon.

Élj a lehetőséggel - Használd ki a trendeket, légy profi szoftverfejlesztő!

A szoftverfejlesztő szakképesítésből vállalkozóként is komolyan profitálhatsz - a lehetőségeknek és a bevételnek csak a fantáziád szabhat határt!

Szinte megszámlálhatatlan lehetőség van arra, hogy vállalkozóként hogyan válts profitra egy ilyen értékes szaktudást! De nézzünk néhány példát:

Dolgozhatsz cégeknek is alvállalkozóként, külső fejlesztőként. Egy szoftverfejlesztő szakember óradíja átlagos esetben 8-10 ezer forint. Ha már gyakorlottabb vagy, és vannak referenciáid is, akkor ez az órabér akár 15-20 ezer forintra nőhet. Ha megrendelésre készítesz egy egyszerűbb alkalmazást, néhány nap is elég lehet a fejlesztésére, és 100-150 ezer forintot is számlázhatsz érte a megrendelőnek.

Egyedi megrendelések helyett havidíjas szoftvert is készíthetsz, vagy többször eladható, dobozos szoftvert is lefejleszthetsz, és így már nem az idődet adod el, hanem a munkád többszörös bevételt hoz, hosszú távon pedig egy passzív jövedelemforrást alapozhatsz meg vele.

Fejleszthetsz például plugin-eket már meglévő népszerű rendszerekhez. Ilyen a WordPress is, melyen már többszáz millió honlap fut - és a céges felhasználók részéről komoly igény mutatkozik a fizetős bővítményekre is. Ingyenes bővítményekkel, és azok fizetős bővített, prémium változatával jelentős bevételre tehetsz szert. Ha - egy átlag alatti - 5000 forintos árat szabsz meg egy bővítmény prémium változatára, és csak 10 vásárlód van egy hónapban, már akor is 50.000 forint passzív bevételt hoz ez az egyetlen bővítmény számodra, minden egyes hónapban!

Ezen kívül olyan iOS vagy Android appot is fejleszthetsz, melyet elérhetővé a több milliárd mobiltelefon-felhasználónak. Készíthetsz fizetős appot, de megpróbálhatsz piacot építeni egy ingyenes alkalmazással, amelynél a megjelenített reklámok után részesülhetsz a bevételből, vagy a szoftver prémium verziójával tehetsz szert profitra.

Az új kisvállalati adózási formák, mint például a KATA, valamint az ÁFA mentesség lehetővé teszi, hogy évi 8 millió forintos bevétel alatt minimális adót kelljen fizetned. Ha vállalkozás indításában gondolkozol, sosem volt ilyen jó alkalom rá, mint most!

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Szoftverfejlesztő OKJ képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Könnyen megközelíthető helyszín

Az informatikai képzések budapesti helyszínét könnyen megközelítheted BKV-val és autóval is. Az oktatási központ Budapest XIII. kerületében, metró közelben található.

Modern eszközök

Számítógépes képzések esetén az egyik legfontosabb szempont, hogy ne leharcolt gépeken dolgozz. Itt ez nem fordulhat elő - nálunk korszerű számítógépeken és laptopokon gyakorolhatsz.

Akkreditált intézmény

Az informatikai képzést nyújtó oktatási központ akkreditált intézmény. A tudás mellett az államilag elismert bizonyítvány is fontos számodra? Válogass az induló OKJ-s és ECDL képzéseink között.

Igényesen berendezett tantermek

A képzések kulturált oktatási környezetben, szépen berendezett, tiszta termekben zajlanak, hogy a tanulás alapvető feltételei biztosítva legyenek számodra.

Vizsga garancia

Attól tartasz, hogy nem sikerül elsőre a vizsgád? Bár számítógépes képzéseinken a sikeres vizsgázók aránya kimagasló, de ha mégsem menne elsőre, akkor díjmentesen megismételheted.

Klimatizált termek

Minél nagyobb nyáron a hőség, annál nehezebben megy a tanulás. Éppen ezért informatikai képzéseink klimatizált tantermekben zajlanak, hogy ne zavarjon a nagy meleg.

Kamatmentes részletfizetés

Tudjuk, hogy képzés árát egyben kifizetni nem mindig megy könnyen. Éppen ezért kamatmentes részletfizetést kínálunk az összes informatikai képzésre.

Kedvezmények

Jelentős kedvezményeket biztosítunk álláskeresők, nappalis diákok, kismamák, csoportosan jelentkezők vagy nagycsaládosok részére. Az ügyfélszolgálat készségesen felvilágosít az aktuális kedvezmények részleteiről.

Magas színvonalú oktatás

Az informatikai képzéseket türelmes, profi oktatók tartják. Mi nem egy sima "infó tanárt" küldünk be, hogy improvizáljon, hanem oktatási gyakorlattal rendelkező szakemberek fognak Téged oktatni kivétel nélkül.

Barátságos ügyfélszolgálat

Érdekel valamelyik számítógépes képzés? Felmerült valamilyen kérdés? Érdeklődj a képzések oldalán található űrlapon, és az iskola munkatársai szívesen segítenek és válaszolnak a kérdéseidre.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Szoftverfejlesztő OKJ képzés - tematika összefoglaló

Mit fogsz tanulni a képzésen?

A Szoftverfejlesztő OKJ képzés alatt többek között megtanulod, hogyan kell az alkalmazás fejlesztését előkészíteni, az alkalmazást megtervezni és lefejleszteni. A szoftverfejlesztő kiválasztha a fejlesztéshez szükséges technológiákat az elterjedt protokollok, szabványok ismeretében. Meghatározza a szoftverek előállításához szükséges szerver és kliens oldali fejlesztőeszközöket, objektumorientált rendszerek szolgáltatásait és paramétereit. Elemzi a felhasználói követelményeket.

Funkcionális, fizikai és logikai rendszertervet készít egy elterjedt módszertan, rendszer alkalmazásával. A funkcionális egységeket valamely algoritmus leíró eszközzel megtervezi. Kialakítja a működéshez szükséges környezetet, telepíti és beüzemeli az alkalmazást.

A szoftverfejlesztő koordinálja a tesztüzemeltetést, dokumentációt készít. Kiértékeli a tesztelés eredményét, koordinálja, végrehajtja, dokumentálja a módosításokat.

A Szoftverfejlesztő OKJ-s képzés moduljai: Információtechnológiai alapok, Programozás és adatbázis-kezelés, Informatikai szakmai angol nyelv, Szoftverfejlesztés, Webfejlesztés, Hálózati ismeretek I., Foglalkoztatás I. és II.

A részletes tematikáról érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Ez csak egy rövid összefoglaló Szoftverfejlesztő OKJ képzésünk tematikájáról.

Érdeklődj az alábbi űrlapon kötelezettségmentesen, majd a részletes tematikát megnézheted az iskola weboldalán, vagy elkérheted az ügyfélszolgálattól.

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

Ügyfélbarát ütemezés

Hetente csak néhány órát érsz rá? Vagy több szabadidőd van, és gyorsan akarod elvégezni a képzést?

A számítógépes képzések munka mellett is vállalható, esti vagy hétvégi időpontokban indulnak.

Tudjuk, hogy mindenkinek eltérő az időbeosztása, ezért a képzések többsége több időpontban, eltérő ütemezéssel indul. Válogass hosszabb lefolyású délelőtti, esti vagy hétvégi képzéseink között, vagy válaszd a rövidebb, intenzív számítógépes képzéseinket.

Piacképes tudás

Számítógépes képzéseinken olyan tudást kapsz, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több esélyed lesz a munkaerőpiacon, és magasabb fizetésre tehetsz szert.

Szabadúszóként, vállalkozóként is komoly lehetőségeid lesznek: pár nap alatt elvégezhető munkáért több mint százezer forintot is kérhetsz.

Nézd meg az egyes képzések oldalán a pénzkereseti lehetőségeket, és dönts gyorsan, hogy minél hamarabb növelhesd a bevételeidet!

Gyakorlatias oktatás

Eleged van a sok kamu ajánlatból, és valódi szaktudást szeretnél, igazi szakemberektől?

Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Máshol is találsz informatikai képzéseket, de nálunk olyan gyakorlati ismereteket, szakmai tapasztalatot szerezhetsz, amelyet azonnal tudsz alkalmazni.

Látszat tanfolyamok vagy tömény elméleti oktatás helyett válaszd iskolánkat, mely valódi megoldást nyújt.

Dönts jól, és végezd el a hamarosan induló Szoftverfejlesztő OKJ képzést - érdeklődj most:

Jelenleg nem indul ez a képzés az InformatikaiKepzesek.hu oldalán. Kérlek válogass a menüben a többi képzés közül vagy nézz vissza később a weboldalunkra.

About the author: